header succelvolle 6e matchbeurs laatste nieuws rohde grahl

Succesvolle 6e MatchBeurs bij ROHDE & GRAHL

17-02-2015

Donderdag 12 februari werd de showroom van ROHDE & GRAHL omgetoverd tot een ware beursvloer. Matchpoint organiseerde deze dag hun twee jaarlijkse MatchBeurs, waarbij vraag en aanbod elkaar ontmoeten met gesloten beurs om samen te komen tot inspirerende Matches. Een unieke gelegenheid voor bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheid en onderwijsinstellingen om maatschappelijk betrokken zaken te doen.

content succelvolle 6e matchbeurs laatste nieuws rohde grahl 4
content succelvolle 6e matchbeurs laatste nieuws rohde grahl 4
content succelvolle 6e matchbeurs laatste nieuws rohde grahl
content succelvolle 6e matchbeurs laatste nieuws rohde grahl 3
content succelvolle 6e matchbeurs laatste nieuws rohde grahl 6
content succelvolle 6e matchbeurs laatste nieuws rohde grahl 7

'Gastheer' Wouter van Voorthuizen van ROHDE & GRAHL rent deze middag van hot naar her. ,,Dit is fantastisch, wat een succes. We zijn blij dat we op deze manier kunnen bijdragen aan het maatschappelijk betrokken ondernemen in Amersfoort en we doen op deze manier graag wat terug voor de regio. Eén van de kernwaardes van ons bedrijf is 'boeien en binden'. Dat past mooi bij de identiteit van Matchpoint en de MatchBeurs. Nóg een mooie match dus!”

content succelvolle 6e matchbeurs laatste nieuws rohde grahl 2

Deze inspirerende beurs was goed voor 267 Matches met een totaal waarde van € 312.000,=. Bijgaande foto’s en video geven u een indruk van het geslaagde evenement. Het was een middag van zinvol zaken doen!De foto’s zijn gemaakt door D&R fotografie, de video is gemaakt door De Filmbrigade.

Aanmelden nieuwsbrief