vakbeurs facilitair rohde grahl header 2019

Wie ben jij? Bezoek de stand en doe de test op de Vakbeurs Facilitair

14-01-2019

Wat is de werkomgeving waar jij blij van wordt? Tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 23 t/m 25 januari in de Jaarbeurs Utrecht geven wij antwoord op deze vraag.
De bezoekers van onze stand komen er tijdens de beurs achter of zij liever als een Hans, Walter, Janneke, Sophie of een Milan werken. Of misschien wel als een mix van deze personen?

vakbeurs facilitair rohde grahl content ik ben janneke
vakbeurs facilitair rohde grahl content ik ben janneke
vakbeurs facilitair rohde grahl content ik ben milan
vakbeurs facilitair rohde grahl content ik ben sofie
vakbeurs facilitair rohde grahl content ik ben walter
vakbeurs facilitair rohde grahl content ik ben hans

Onze interieurconcepten zijn gebaseerd op Human Based Activity. We kennen waarschijnlijk allemaal de term Activity Based Working: de werkplek die ingericht en afgestemd wordt op de te verrichten taken in een werkomgeving. Maar elk bedrijf is anders, nietwaar?

Bij het maken van onze interieurconcepten gaan wij uit van persoonlijke en/of juist bedrijfsmatige behoeftes, voorkeuren, culturen en gewoontes. Wij richten ons op de mens in de organisatie, met ieder hun eigen functie en rollen. Wie werkt er in een organisatie? Wat is het DNA? En, waar worden deze mensen blij van?

vakbeurs facilitair rohde grahl content walter

Op de stand hebben we 5 algemene werkomgevingen gecreëerd en vertaald in echte mensen:
Hans, Walter, Janneke, Sophie en Milan.
Onze gasten worden op de stand uitgenodigd om wat eenvoudige vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld: Wie ben je? Waar houd je van? En wat vindt je belangrijk?

Bezoek onze stand Hal 11, E20 en doe de test!
Wie ben jij?

Aanmelden nieuwsbrief