circulaire week rohde grahl 2020 header1

Week van de Circulaire Economie en Klimaat 2020

04-02-2020

Deze week vindt de landelijke Week van de Circulaire Economie plaats. Tijdens deze jubileumeditie gaat Rijkswaterstaat op Tour Circulair. Zij geven goede voorbeelden een podium, geven voorlopers de gelegenheid elkaar te ontmoeten en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

circulaire week rohde grahl 2020 content2
circulaire week rohde grahl 2020 content2
circulaire week rohde grahl 2020 content2c

Nederland wil in 2050 een circulaire economie zijn. Een flinke ambitie, waaraan Rijkswaterstaat bijdraagt door in 2030 geheel energieneutraal te zijn, de helft minder primaire grondstoffen te verbruiken en circulair te werken. Dat gebeurt stap voor stap: er wordt steeds meer circulair en klimaat neutraal gewerkt. De markt wordt uitgedaagd om samen met Rijkswaterstaat in projecten te innoveren en zo de transitie naar de circulaire economie en klimaatneutraliteit te versnellen.

Ook Rohde & Grahl levert deze week een actieve bijdrage.
Wij doen dit met behulp van een informatieve stand met een refurbished kantoormeubel in de centrale hal van het Rijkswaterstaat gebouw in Utrecht, maar ook door middel van een Workshop Circulaire kantoorinrichting van Hans Bloemendaal, onze Sustainability Manager.

circulaire week rohde grahl 2020 content2b

Tijdens deze workshop wordt aanwezige kennis getest aan de hand van een quiz, wordt uitleg gegeven over hoe we circulariteit in het contract hebben vormgegeven en gaan we aan de slag met issues waar we tegenaan lopen bij de uitvoering van het contract.
Het doel: Kennis delen over het contract, draagvlak creëren voor circulair meubilair en ideeën opdoen voor mogelijke oplossingen voor onze grootste issues.

Aanmelden nieuwsbrief