arc award 2019 rohde grahl header winnaar

Winnaars ARC19 bekend!

11-11-2019

Tijdens een feestelijke avond in Pakhuis West in Amsterdam zijn de winnaars bekend gemaakt van de ARC19 Awards. Uit ruim 440 inzendingen hebben onafhankelijke vakjury’s in zeven categorieën de winnende projecten geselecteerd. Daarnaast mocht Herman Hertzberger de ARC19 Oeuvre Award in ontvangst nemen en is Anne Dessing onderscheiden met de ARC19 Jong Talent Award.

arc award 2019 rohde grahl content winnaar0
arc award 2019 rohde grahl content winnaar0
arc award 2019 rohde grahl content winnaar3
arc award 2019 rohde grahl content winnaar

Beeld: Luuk Kramer

Rohde & Grahl was dit jaar voor het eerst aanwezig als trotse partner van de ARC19 Interieur Award . Als winnaar van deze categorie kwam Het Predikherenklooster in Mechelen, door Korteknie Stuhlmacher Architecten in samenwerking met Callebaut Architecten en Bureau Bouwtechniek, uit de bus.
De gevoelige en fijnzinnige aanpak van de bureaus vormt een precedent voor toekomstige transformatie- en restauratieprojecten.

arc award 2019 rohde grahl content winnaar2

ARC19 Awards is een initiatief van De Architect in samenwerking met partners. Het is de enige ontwerpprijs van stoel tot stad. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, stedenbouw, interieur, meubel, detail, innovatie, development, jong talent en oeuvre. Het doel is om de betekenis en de kracht van het ontwerp te vieren en voor een breed publiek te promoten.

Uitgebreide informatie over alle winnaars, genomineerden, jury’s en de juryrapporten van alle categorieën zijn te bekijken op De Architect

Aanmelden nieuwsbrief