Nowy Styl Group

Nowy Styl Group

ROHDE & GRAHL maakt sinds 2013 deel uit van de Nowy Styl Group, een ambitieuze en succesvolle organisatie met een indrukwekkend internationaal netwerk.
De Nowy Styl Group staat inmiddels in de top 3 fabrikanten van kantoormeubilair binnen Europa en heeft ruim 6.000 medewerkers in dienst.

ergonomische producten

De Nowy Styl Group

Binnen de Nowy Styl Group vind je een zestal merken, elk met een eigen specialisme:
ROHDE & GRAHL, SITAG, Grammer Office, BN Office Solution, Nowy Styl en
Forum Seating.

Onze Locaties

De Nowy Styl Group in het kort

De groep is in 1992 opgericht door de broers Adam en Jerzey Krzanowski en levert inmiddels wereldwijd in meer dan 100 landen. Ruim 75% van de omzet wordt bereikt door export, hoofdzakelijk in West-Europa. We beschikken over  een productiegebied van 234.074 m2 waar we via state-of-the-art processen hout, metaal en kunststof verwerken.
De Nowy Styl Group biedt met de zeven merken oplossingen voor kantoren, conferentieruimtes, scholen en universiteiten, bioscopen en theaters, hotels, restaurants en sportfaciliteiten. Door de breedte van het assortiment kunnen we op verschillende terreinen aan elke vraag voldoen. Door de diepte van onze productie behouden we onze onafhankelijkheid en zijn we in staat om uiterst klantspecifiek te werk te gaan. Co-creatie is daarbij vaak het sleutelwoord.

Wereldwijd netwerk

De Nowy Styl Group heeft in de ruim twee decennia dat de groep actief is, een wereldwijd netwerk opgebouwd. De 29 showrooms zijn gevestigd in Europa, de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten.
Let's #MakeYourSpace together! 
Daarnaast beschikt de Nowy Styl Group over een fijn vertakt distributienetwerk bestaande uit 3.500 partners die voldoen aan de vraag van relaties over de hele wereld. Zodoende zijn wij in staat om internationaal werkende organisaties op elke locatie op een perfecte manier te bedienen. Met uniforme of juist aan de locatie aangepaste producten, waar ook ter wereld. Afspraak is afspraak, niet alleen in Amsterdam of Brussel, maar ook in Tel Aviv of Moskou.

Aanmelden nieuwsbrief