inspirerende inrichting

Nowy Styl Group

ROHDE & GRAHL is onderdeel van de Nowy Styl Group: een ambitieuze en succesvolle fabrikant van kantoormeubilair, met een indrukwekkend internationaal netwerk.

Nowy Styl Group

ROHDE & GRAHL is onderdeel van de Nowy Styl Group: een ambitieuze en succesvolle fabrikant van kantoormeubilair, met een indrukwekkend internationaal netwerk.

NOWY STYL GROUP

Rohde & Grahl maakt sinds 2013 deel uit van Nowy Styl Group (opgericht in 1992), een ambitieuze en succesvolle organisatie met een indrukwekkend internationaal netwerk. Nowy Styl Group staat inmiddels in de top 3 van fabrikanten van kantoormeubilair binnen Europa en heeft ruim 6.000 medewerkers in dienst.

Nowy Styl Group biedt oplossingen voor kantoren, conferentieruimtes, scholen en universiteiten, bioscopen en theaters, hotels, restaurants en sportfaciliteiten. Door de breedte van het assortiment kunnen we op verschillende terreinen aan elke vraag voldoen.
Door de diepte van onze productie behouden we onze onafhankelijkheid en zijn we in staat om uiterst klantspecifiek te werk te gaan.
Co-creatie is daarbij vaak het sleutelwoord.

Rohde Grahl Nowy Styl Group Uitleg

Naast Rohde & Grahl omvat Nowy Styl Group de merken:
Sitag, Grammer Office, BN Office Solution, Nowy Styl, Forum Seating en Kusch+Co.

Nowy Styl Group heeft in de ruim twee decennia dat de groep actief is, een wereldwijd netwerk opgebouwd. De 29 showrooms zijn gevestigd in Europa, de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten.

Onze locaties
Afspraak is afspraak, niet alleen in Amsterdam of Brussel, maar ook in Tel Aviv of Moskou.

Daarnaast beschikt de Nowy Styl Group over een fijn vertakt distributienetwerk bestaande uit 3.500 partners die voldoen aan de vraag van relaties over de hele wereld. Hierdoor zijn wij in staat om internationaal werkende organisaties op elke locatie op een perfecte manier te bedienen. Met uniforme of juist aan de locatie aangepaste producten, waar ook ter wereld.