inspirerende inrichting

Nowy Styl

Rohde & Grahl is onderdeel van Nowy Styl: een ambitieuze en succesvolle fabrikant van kantoormeubilair, met een indrukwekkend internationaal netwerk.

Nowy Styl

Rohde & Grahl is onderdeel van Nowy Styl: een ambitieuze en succesvolle fabrikant van kantoormeubilair, met een indrukwekkend internationaal netwerk.

VAN NOWY STYL GROUP NAAR NOWY STYL

Rohde & Grahl maakt sinds 2013 deel uit van Nowy Styl Group (opgericht in 1992), een ambitieuze en succesvolle organisatie met een indrukwekkend internationaal netwerk. Nowy Styl Group gaat rebranden, en zal verder gaan als Nowy Styl.

Adam Krzanowski, founder en CEO van Nowy Styl Group, legt uit: “Nowy Styl is de afgelopen jaren getransformeerd van een stoelenfabrikant naar een expert in het inrichten van kantoorruimtes en openbare ruimtes. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en we willen dat deze groei weerspiegeld wordt in onze strategie en onze communicatie. Daarom hebben we besloten om te rebranden. Het doel van de verandering is om onze sterke punten te laten zien en ons eigen karakter te benadrukken, mede waardoor we onze leidende positie in Europa hebben bereikt ”. Door de rebranding wordt één wereldwijd herkenbaar merk opgebouwd en bestendigd.

 

Rohde Grahl Nowy Styl Group Uitleg

Nowy Styl heeft in de ruim twee decennia dat het bedrijf actief is, een wereldwijd netwerk opgebouwd. De 29 showrooms zijn gevestigd in Europa, de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten. Daarnaast beschikken we over verschillende eigen productielocaties.

Onze locaties
"Door verder te gaan als Nowy Styl willen wij ons als één wereldwijd opererend bedrijf presenteren. Wij kunnen geen bedrijf A zijn voor een kantoor in Zwitserland, iemand anders in Duitsland en Nederland, en weer iemand anders in Frankrijk, Groot-Brittannië of Polen. We willen consequent een wereldwijd herkenbaar merk opbouwen en consolideren ”.

In de loop der jaren heeft het bedrijf, naast de ontwikkeling van het eigen merk, een uitgebreid merkenportfolio van hoge kwaliteit aan zich weten te binden. Naast Rohde & Grahl voert het als Nowy Styl Group de merken BN Office Solutions, Grammar Office, Sitag, Kusch+Co & Forum Seating. Het portfolio wordt gedomineerd door moderne oplossingen voor kantoren en vele andere sectoren, zoals stadions, passagiersterminals, hotels en zorgaanbieders, en omvat producten van een hoge kwaliteit, ontworpen door vooraanstaande ontwerpers.

Daarnaast zal in de nabije toekomst het nieuwe merk SOHOS by Nowy Styl gelanceerd worden. Dit nieuwe internationale merk omvat producten met basisfunctionaliteiten en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wat gaat er veranderen voor Rohde & Grahl?

De in Nederland gehanteerde naam Rohde & Grahl zal uiteindelijk ook gewijzigd worden in Nowy Styl. Maar dit is niet de enige verandering als gevolg van de rebranding: het productaanbod zal door de samensmelting nóg veelzijdiger worden. Door de toevoeging van het assortiment van onder andere Kusch+Co kan een veel bredere markt bediend worden die varieert van de zorginstelling  tot passagiersterminal.

Wat niet verandert is dat wij zullen blijven opereren vanuit Amersfoort, waar het diverse aanbod te zien is in onze inspirerende showroom.

Nowy Styl Logo Sketch VERKLEIND!