inspirerende inrichting

Locaties

Rohde & Grahl beschikt als onderdeel van de Nowy Styl over 15 productielocaties waarbinnen de meest uiteenlopende productieprocessen plaatsvinden.

Locaties

Rohde & Grahl beschikt als onderdeel van de Nowy Styl over 15 productielocaties waarbinnen de meest uiteenlopende productieprocessen plaatsvinden.

State-of-the-art technologie

State-of-the-art technologie wordt gebruikt voor het vervaardigen van een grote verscheidenheid van meubilair voor allerlei toepassingen. 
Rohde & Grahl maakt sinds 2013 deel uit van de Nowy Styl, een ambitieuze en succesvolle organisatie met een indrukwekkend internationaal netwerk.
De groep heeft ruim 6.000 medewerkers in dienst en beschikt over 15 moderne productielocaties die hout, metaal en kunststof verwerken. Door de variëteit in de productie kunnen we op veel terreinen aan de meest complexe vragen voldoen.
Door de diepte in onze productie behouden we onze onafhankelijkheid en kunnen we via co-creatie tot klant-specifieke oplossingen komen.

Steyerberg

Een van deze productielocaties is gevestigd in het Noord-Duitse Steyerberg, net voorbij Osnabrück en niet ver van de Nederlandse grens. In deze moderne fabriek worden bijvoorbeeld de Xenium bureaustoelen geproduceerd en vindt de productie plaats van de bekende Duo Back bureaustoelen.
Ook worden hier onze hoogwaardige kasten, bureaus en vergadertafels vervaardigd. Serieproductie en maatwerk vullen elkaar hier uitstekend aan.

Rohde Grahl Locatie Steyerberg

Jaslo

Jaslo is dé productielocatie van de Nowy Styl. Hier wordt onder meer kunststof gerecycled en worden kunststof componenten vervaardigd. Ook staat hier de imposante stoelenfabriek met een enorme output van divers zitmeubilair.

Paradepaardje is de ultramoderne fabriek waar plaatmeubilair wordt geproduceerd. Moderne technieken, zoals laser edging worden hier toegepast. Alleen al deze fabriek telt 24.000 m2 oppervlakte, en is daarmee qua omvang vergelijkbaar met 688 Olympische zwembaden.

Rohde Grahl Locatie Jaslo

Rzepedź

Eén van de meest interessante en unieke locaties is de houtverwerkingsfabriek in Rzepdz.
In deze fabriek, gelegen in het uiterste oosten van Polen, komen volledige boomstammen binnen. Deze worden tijdens het indrukwekkende proces verwerkt tot fineer, houten schalen die gebruikt worden voor stoelen én allerlei kleinere onderdelen die in onze meubels verwerkt worden. Letterlijk en figuurlijk een productielocatie die dichtbij de natuur staat.

Rohde Grahl Locatie Rzepedz

Sennwald

De Zwitserse fabriek in Sennwald ligt dichtbij de grenzen met Liechtenstein en Oostenrijk, en wordt omgeven door de bergen.
Hier worden onder meer de hoogwaardige bureaustoelen van SITAG vervaardigd. Daarnaast is de fabriek gespecialiseerd in de het vervaardigen van representatieve vergaderopstellingen, kasten en (management-)werkplekken.

De collectie houtfineren is imposant en de fabriek in Sennwald is uitstekend in staat om meubilair af te stemmen op de unieke situatie bij onze klanten.

Ebermansdorff

De productielocatie in Ebermannsdorf, gesitueerd in het zuidoosten van Duitsland, is afgestemd op de efficiënte productie van ergonomisch sterke bureau- en managementstoelen.
Dit is de bakermat van de unieke glide-tec techniek die door Grammer Office met zoveel succes wordt toegepast in de verschillende types bureaustoelen. Naast bureau- en managementstoelen worden in Ebermannsdorf allerlei vergader- en bezoekersstoelen geproduceerd.

Vicenza

In de provincie Vicenza, dichtbij het fraaie plaatsje Bassano del Grappa, staat de fabriek van onze Italiaanse partner Sitia.
De producten die hier worden vervaardigd brengen wij exclusief op de Nederlandse markt. De band die we in de loop der jaren met Sitia hebben opgebouwd is bijzonder sterk en dat uit zich onder meer in een aantal gezamenlijk ontwikkelde producten.
De productielocatie wordt gekenmerkt door een ambachtelijke werkwijze en een enorm hoog kwaliteitsniveau.
Niet voor niets voert Sitia met trots het label ‘Made in Italy’. 

Rohde Grahl Locatie Sitia Partner