over ons

Over ons

ROHDE & GRAHL is een dynamische organisatie die zich bezig houdt met kantoor- en projectinrichting in de breedste zin van het woord. Ons enthousiaste team ziet elk inrichtingsvraagstuk als een nieuwe uitdaging, van inventarisatie tot realisatie en van orderverwerking tot service en garantie.

Over ons

ROHDE & GRAHL is gespecialiseerd in het inrichten van inspirerende werk- en leeromgevingen met ‘working well’ als belangrijkste principe. Deze inrichting is bepalend voor bedrijfsprocessen, medewerkerstevredenheid en ondersteuning van identiteit. Een inrichting van ROHDE & GRAHL heeft veel meer te bieden dan alleen de noodzakelijke functionaliteit.

Betrokkenheid bij lokale initiatieven is voor ons heel belangrijk

Wouter van Voorthuizen

Adviseur Midden-Nederland

People, planet, profit

ROHDE & GRAHL staat dicht bij de mensen, midden in de samenleving.
Daarom nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en streven we naar een juiste balans tussen de drie pijlers van maatschappelijk verantwoord ondernemen:
People, Planet en Profit.
We geven met verschillende initiatieven invulling aan circulaire economie en brengen jaarlijks een maatschappelijk jaarverslag uit. Via een breed gedragen code of conduct besteden we aandacht aan eerlijke handel en vanzelfsprekend zijn onze arbeidsomstandigheden uitstekend.
Lokaal zijn we betrokken bij veel activiteiten waarmee we op een ‘eigen wijze’ goede doelen ondersteunen. Het enthousiasme van onze betrokken medewerkers en de mogelijkheden die ons pand biedt voor het organiseren van evenementen zijn hierbij van doorslaggevende betekenis. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons een veelzijdig begrip!

Walter Mineur

Managing Director

Walter Mineur over ons

Walter Mineur

Managing Director

missie

Wij dragen bij aan het succes van onze relaties door het verzorgen van een unieke inrichting op maat.
Onze medewerkers doen dit op basis van onze visie ‘working well’ en hun ruime ervaring en vakkennis.
ROHDE & GRAHL ontwerpt, vervaardigt en levert hoogwaardige, verantwoorde en innovatieve producten.
Met de producten uit onze eigen fabrieken en met die van zorgvuldig gekozen partners, realiseren wij een inspirerende en duurzame werkomgeving.

Wij dragen bij aan het succes van onze klanten door het verzorgen van een unieke inrichting op maat.
Onze medewerkers doen dit op basis van onze visie ‘working well’ en hun ruime ervaring en vakkennis.
ROHDE & GRAHL ontwerpt, vervaardigt en levert hoogwaardige, verantwoorde en innovatieve producten.
Met de producten uit onze eigen fabrieken en met die van zorgvuldig gekozen partners, realiseren wij een inspirerende en duurzame werkomgeving. Meer over filosofie

Think global, act local

Met een lange historie en begonnen als twee familiebedrijven is ROHDE & GRAHL sinds 2013 onderdeel van de succesvolle en ambitieuze Nowy Styl Group, één van de grootste producenten van kantoormeubilair in Europa. Met collega’s in alle omringende landen delen we ons enthousiasme en onze vakkennis om te komen tot nog betere inrichtingsconcepten, innovatieve producten en de meest optimale dienstverlening.
We maken gebruik van het internationale netwerk en de vele productielocaties binnen de groep én blijven vooral onszelf en stellen het belang van onze unieke klanten voorop.

Kennis delen met collega's in omringende landen brengt ons verder.

Hans Bloemendaal

Marketing- en salesmanager

Aanmelden nieuwsbrief