inspirerende inrichting

OVER ONS

Rohde & Grahl is een dynamische organisatie die zich bezig houdt met kantoor- en projectinrichting in de breedste zin van het woord. Service en kwaliteit staan hierbij altijd bovenaan onze prioriteitenlijst.

Bekijk ons Team Vacatures

OVER ONS

Rohde & Grahl is een dynamische organisatie die zich bezig houdt met kantoor- en projectinrichting in de breedste zin van het woord. Service en kwaliteit staan hierbij altijd bovenaan onze prioriteitenlijst.

Bekijk ons Team Vacatures

Service en kwaliteit

Rohde & Grahl staat voor een uitgebreide productportfolio met meubilair voor kantoren, vergader- en ontvangstruimtes.
Kenmerkend zijn de hoge kwaliteit en de mogelijkheid om producten werkelijk op maat te produceren op basis van co-creatie met opdrachtgever en/of architect. 

Een goede service leveren staat bij ons met stip op nummer één. Bij een goede service hoort ook een lange garantietermijn. Daarmee ben je ervan verzekerd dat je onze producten gedurende een lange periode onbezorgd kunt gebruiken. Daarnaast bieden wij ook een leveringsgarantie op onderdelen.

Aansluitend bieden wij een aanvullend dienstpakket voor preventief onderhoud en reiniging.
Hiermee worden de levensduur en garantietermijn van de producten verlengd, en gebruiksgemak en comfort worden verhoogd: je hoeft zelf geen rekening te houden met het onderhoud.
Met deze service brengen wij onze visie op een circulaire economie in de praktijk, door ervoor te zorgen dat producten optimaal kunnen worden gebruikt. Hiermee dragen we bij aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. 

Missie Over Ons Rohde Grahl

Missie

Wij dragen bij aan het succes van onze relaties door het verzorgen van een unieke inrichting op maat.
Onze medewerkers doen dit op basis van onze visie ‘Working Well’ en ruime ervaring en vakkennis.
Rohde & Grahl ontwerpt, vervaardigt en levert hoogwaardige, verantwoorde en innovatieve producten.
Met de producten uit onze eigen fabrieken, en met die van zorgvuldig gekozen partners, realiseren wij
een inspirerende en duurzame werkomgeving.

Kennisdelen met collega's in omringende landen brengt ons verder

Hans Bloemendaal

Sustainability Manager

Think global, act local

Met een lange historie en begonnen als twee familiebedrijven is
Rohde & Grahl sinds 2013 onderdeel van de succesvolle en ambitieuze
Nowy Styl Group, één van de grootste producenten van kantoormeubilair in Europa. Met collega’s in alle omringende landen delen we ons enthousiasme en onze vakkennis om tot nog betere inrichtingsconcepten, innovatieve producten en de meest optimale dienstverlening te komen.
We maken gebruik van het internationale netwerk en de vele productielocaties binnen de groep, blijven vooral onszelf en stellen het belang van onze unieke klanten voorop.

Betrokkenheid bij lokale initiatieven is voor ons heel belangrijk

Mariska Brouwer

Working Well Consultant

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Rohde & Grahl staat dicht bij de mensen, midden in de samenleving.
Daarom nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en streven we naar de juiste balans tussen de drie pijlers van maatschappelijk verantwoord ondernemen: People, Planet en Profit.
We geven met verschillende initiatieven invulling aan de circulaire economie en brengen jaarlijks een maatschappelijk jaarverslag uit. Via een breed gedragen Code Of Conduct besteden we aandacht aan eerlijke handel, en vanzelfsprekend zijn onze arbeidsomstandigheden uitstekend.
Daarnaast passen we waar mogelijk Social Return toe, zoals bij het refurbishen van meubilair, een activiteit die zich uitstekend leent voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons een veelzijdig begrip.