Ons team

Ons team

edith andriesen zw

Edith Andriesen

Marketing & Communicatie

Edith is onze specialist op het gebied van interne en externe communicatie. Zij verzorgt onze uitingen op intranet en internet, maakt nieuwsbrieven, brochures en is actief op sociale media.

adriaan van appeldoorn zw

Adriaan van Appeldoorn

Verkoop Binnendienst

Adriaan stelt zijn kennis en ervaring ten dienst van de klant als medewerker verkoop binnendienst. In die rol ondersteunt hij zijn collega’s in de buitendienst, vaak in complexe offertetrajecten.

kees van de baan zw

Kees van de Baan

Realisatie & Nazorg

Onder de verantwoordelijkheden van Kees vallen de inhuizing, montage en gebruiksklare oplevering van ons meubilair. Daarnaast houdt Kees zich bezig met service en reparatie.

man onbekend

René Bernaerts

Accountmanager

In zijn rol als Accountmanager verdiept René zich in de specifieke situatie van onze klanten. Met dat uitgangspunt realiseert hij zijn projecten in rayon West-Nederland.

anton de block zw

Anton de Block

IKA Business Development

Anton werkt in een internationaal speelveld veel samen met onze collega’s binnen de Nowy Styl Group. Hij houdt zich bezig met grote, complexe inrichtingsprojecten.

hans bloemendaal zw

Hans Bloemendaal

Product- & Tendermanager

Hans houdt zich binnen onze organisatie bezig met het assortimentsbeleid en productontwikkeling. Daarnaast stuurt hij het tender team aan.

margareth bloom zw

Margareth Bloom

Accountmanager

Margareth bedient als accountmanager met veel inlevingsvermogen en passie enkele grote relaties die wij een bijzonder warm hart toedragen.

henk bolte zw

Henk Bölte

KAM & Verkoop Coördinator

Henk is verantwoordelijk voor het kwaliteits- en milieumanagement in het kader van ISO 9001 en ISO 14001. Daarnaast maakt Henk de afspraken voor onze adviseurs.

jos brouwer zw

Jos Brouwer

Interieurarchitect

Jos werkt op de designstudio als interieurarchitect (bni). Met een uitstekende kijk op de esthetische, architectonische en technische aspecten ontwerpt hij inrichtingsvoorstellen.

vrouw onbekend

Elisa van de Brug

Projectmanager

Elisa van de Brug is één van onze waardevolle projectmanagers. Ze begeleidt de projecten met goede raad en advies voor, tijdens en na de realisatie van jouw project.

jolanda van dijk zw

Jolanda van Dijk

Projectmanager

Een deel van de projectbegeleiding is in handen van Projectmanager Jolanda van Dijk. Zij managed onze projecten van kick-off meeting tot succesvolle oplevering.

daan drenth zw

Daan Drenth

Ergonomisch Adviseur

Daan Drenth is actief als ergonomisch adviseur in de regio Utrecht, Amersfoort en Den Haag. Naast concreet ergonomisch advies is hij ook verantwoordelijk voor onze contacten met ARBO-diensten.

vrouw onbekend

Sofia van Driel

Team Assistente

Je wordt warm welkom geheten bij ROHDE & GRAHL door onze team-assistent Sofia van Driel. Ze is de spin-in-het web, organisatorische uitdagingen laten haar vlammen én ze zet heerlijke koffie!

paul van essen zw

Paul van Essen

Ergonomisch Adviseur

In Zuid Nederland is Paul van Essen onze ergonomisch adviseur. In die functie zorgt hij voor een ergonomisch advies op maat en verzorgt hij zitinstructies.

sandra foppen zw

Sandra Foppen

Interieurontwerper & Manager Designstudio

Sandra zorgt voor de best mogelijke match tussen project en collega op de designstudio. Ook creëert ze zelf unieke inrichtingsvoorstellen die passen als een ‘maatpak’ bij de klant.

leon hindriks zw

Léon Hindriks

Verkoop Binnendienst

Léon is als medewerker verkoop binnendienst verantwoordelijk voor het uitbrengen van offertes en het verwerken van orders en staat onze klanten telefonisch te woord.

robert jan huurman zw

Robert Jan Huurman

Account- & Tendermanager

Met het accent op Zuid-West Nederland richt Robert zich op accounts en tenders bij organisaties binnen overheid, bedrijfsleven en onderwijs.

broos karelse zw

Broos Karelse

Realisatie & Nazorg

Eén van de belangrijkste taken van Broos is de montage en de gebruiksklare oplevering van ons meubilair. Daarnaast bezoekt Broos onze klanten voor het verlenen van service.

michel koetsier zw

Michel Koetsier

Realisatie & Nazorg

Het takenpakket van Michel bestaat uit activiteiten in de realisatie en nazorg bij onze projecten. Hierbij gaat het om montage van meubilair en het uitvoeren van service- en reparatieopdrachten.

vrouw onbekend

Jorien Koopman

Interieurontwerper

Jorien is interieurontwerper op onze Designstudio. Met veel enthousiasme pakt ze de diverse projecten op die we in onze studio voorbij zien komen.

suzanne de kruijf zw

Suzanne de Kruijf

Manager Customer Service

Suzanne is verantwoordelijk voor de backoffice van ROHDE & GRAHL. Onze backoffice ondersteunt alle processen van klant tot klant.

jeroen kuilman zw

Jeroen Kuilman

Key Account Manager

Jeroen heeft als Key Account Manager het gebied Noord-Oost Nederland. Met zijn frisse kijk op inrichtingen bedient hij een grote diversiteit aan relaties binnen bedrijfsleven, overheid en onderwijs.

anton van der linde zw

Anton van der Linde

Manager Planning & Uitvoering

Anton is binnen ROHDE & GRAHL degene die het transport, de leveringen en montage inplant en coördineert. Ook verzorgt Anton de planning van onze servicemonteurs.

karin marcus zw

Karin Marcus

Verkoop Binnendienst

Karin is voor veel relaties het aanspreekpunt op de verkoop binnendienst. Zij werkt nauw samen met haar collega’s buiten en zorgt voor verwerking van offertes, orders en inkopen.

vrouw onbekend

Mariska Meijer

Key Account Manager

Mariska is Key Account Manager in de regio Gelderland en Utrecht. Voor het bespreken van een inspirerende en prettige werkomgeving komt ze graag bij je langs.

walter mineur zw

Walter Mineur

Managing Director

Walter is als managing director verantwoordelijk voor het uitzetten van de lijnen. In de praktijk is hij veel betrokken bij grotere projecten en accounts

ton nobel zw

Ton Nobel

Realisatie & Nazorg

Ton is één van de vier collega’s die onze technische dienst vormen. Het monteren en opstellen van meubilair is zijn kerntaak. Daarnaast verleent hij waar nodig service.

titia papeleur zw

Titia Papeleur

Interieurarchitect

Titia werkt als interieurarchitect aan de inrichtingsvoorstellen voor een diversiteit aan organisaties. Ze vertaald de ‘vraag achter de vraag’ naar een concreet inrichtingsvoorstel.

jacques spies zw

Jacques Spies

Planning & Uitvoering

Jacques assisteert bij planning van transport, leveringen en montage en heeft contact met de servicemonteurs. Ook is hij verantwoordelijk voor de voorraad proefmeubilair en het uitzetten daarvan.

bryan stil zw

Bryan Stil

Accountmanager

Binnen onze organisatie is Bryan verantwoordelijk voor een aantal large accounts. In die rol is hij onder meer degene die ROHDE & GRAHL op de kaart zet bij de landelijke overheid.

anna sykula zw

Anna Sykula

Chief Accountant

Anna is verantwoordelijk voor de financiële kant van onze organisatie en is daarin een spin in het web tussen onze verkooporganisatie, onze relaties en collega’s in de Nowy Styl Group

loan tieu zw

Loan Tieu

Facilitair Medewerkster

Loan zorgt ervoor dat onze showroom en onze kantoren er elke dag weer perfect uitzien: schoon, opgeruimd en uitnodigend

reinoud valks zw

Reinoud Valks

Product- & Pricing Specialist

Binnen onze organisatie is Reinoud verantwoordelijk voor het productassortiment en het doen van prijsaanvragen. Tevens is hij een grote ondersteuning bij hij het tender team.

vrouw onbekend

Maral Vergeer

Interieurontwerper

Maral creëert unieke inrichtingsvoorstellen waarbij ze niet alleen klantgerichte oplossingen biedt maar de persoon zich ook thuis laat voelen.

wouter van voorthuizen zw

Wouter van Voorthuizen

Dealermanager

Binnen onze organisatie is Wouter verantwoordelijk voor het dealerkanaal. Hij selecteert en adviseert onze dealers. Vanuit die invalshoek heeft hij ook regelmatig contact met collega’s in onze fabrieken.

erik de vries zw

Erik de Vries

Ergonomisch Adviseur

Erik bestrijkt in zijn werk Noord-Oost Nederland en Noord-Holland. Als ergonomisch adviseur houdt hij zich veelal bezig met individueel advies op basis van werkplekonderzoek.

vrouw onbekend

Susanne Wijchman

Manager Marketing & Communicatie

Susanne houdt zich bezig met onze marketing en communicatie activiteiten. Zij is onze specialist op het gebied van alle commerciële uitingen.

caroline wirtz zw

Caroline Wirtz

Verkoop Binnendienst

Caroline brengt offertes uit (vaak in het kader van tenders), verwerkt orders, staat onze relaties telefonisch te woord en biedt daarbij klantgerichte oplossingen.

john zeguers zw

John Zeguers

Key Account Manager

John is voor ROHDE & GRAHL actief in Zuid-Nederland. Op basis van zijn enorme ervaring en kennis van zijn werkgebied levert hij onze relaties, in samenwerking met de design- studio, een inrichting op maat.

elisa zutt zw

Elisa Zutt

Interieurontwerper

Elisa is architect BNA en bij ons als interieurontwerper actief op onze designstudio. Zij maakt de meest uiteenlopende inrichtingsvoorstellen die inspelen op het unieke karakter van elke relatie.

Aanmelden nieuwsbrief