inspirerende inrichting

Het team

Het Team van Rohde & Grahl

Het team van Rohde & Grahl

Dit is het team van Rohde & Grahl: een groep creatieve en vakkundige mensen die dagelijks bezig zijn met het ontwerpen, inrichten, optimaliseren en onderhouden van werkplekken door heel Nederland. 

Van onze binnendienst tot de design studio, onze marketing afdeling en onze sales medewerkers: iedere dag zetten wij ons samen in om de beste kwaliteit en service te bieden aan onze klanten. 

Social Fairness

In onze personeelssamenstelling streven wij naar diversiteit in geslacht, cultuur en leeftijd. Daarnaast creëren wij, onder meer via social return, kansen voor groepen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Onze ketenverantwoordelijkheid past bij onze visie over social fairness. Deze visie brengen wij onder de aandacht van onze toeleveranciers en wij verwachten van hen dat zij deze respecteren en nastreven. Dit doen wij onder meer door het ondertekenen van de fundamentele arbeidsvoorwaarden, opgesteld door de International Labour Organisation, als voorwaarde te stellen.

Ons standpunt is dat samenwerken zorgt voor een betere toekomst, niet alleen voor Rohde & Grahl en ons personeel, maar ook voor de rest van de wereld. People, Planet en Profit staan centraal in onze organisatie en bij de beslissingen die wij maken. Wij zorgen daarmee voor een juiste balans tussen werknemer en werkgever, creëren goede arbeidsvoorwaarden en geven invulling aan social fairness.