gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl entree
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl receptie
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl wachtkamer 3
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl wachtkamer
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl wachtkamer 2
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl ruimte assistentes
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl vergaderkamer
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl behandelkamer 1
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl behandelkamer 2
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl behandelkamer 3
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl behandelkamer a4
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl keuken
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl teamkamer

Gezondheidscentrum Stadshagen

Een eigen, unieke, warme en toegankelijke praktijk voor zowel de patiënten als de medewerkers.

gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl entree
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl receptie
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl wachtkamer 3
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl wachtkamer
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl wachtkamer 2
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl ruimte assistentes
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl vergaderkamer
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl behandelkamer 1
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl behandelkamer 2
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl behandelkamer 3
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl behandelkamer a4
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl keuken
gezondheidscentrum stadshagen rohde grahl teamkamer

Gezondheidscentrum Stadshagen

Een eigen, unieke, warme en toegankelijke praktijk voor zowel de patiënten als de medewerkers.

Een eigentijds mooi (en) passend design waar het vertrouwd “dokteren” is voor de patiënt

Edward Knol

Huisarts Gezonheidshuis De Verbinding

Open, transparant en toegankelijke sfeer.

Voor het Gezondheidshuis in Stadshagen was een warme, open, transparante en toegankelijke sfeer het uitgangspunt voor het ontwerp. De organisch gevormde balie is zeer uitnodigend en leidt de patiënt direct richting de huiselijke wachtkamer. In de wachtkamer kan de patiënt in een warme, geborgen sfeer aan een leestafel, op een bank of comfortabele stoel wachten.
Ook aan de kinderen is gedacht, voor hen is er een op maat gemaakt tafelelement. De raamstrook in de wand van de wachtkamer zorgt ervoor dat er contact is met de gang achter de wachtkamer en waarborgt het gevoel van openheid en transparantie.

In elke artsenkamer staat een bureau die zodanig is ontworpen dat de arts aan een rond gedeelte naast zijn patiënt kan zitten en tegelijkertijd zijn werkplek aan het rechte gedeelte goed kan bedienen. Daarmee wordt de afstand tussen patiënt en arts minder groot. Daarnaast heeft elke arts zijn kamer een eigen sfeer gegeven door de accentkleur in de ruimte zelf te kiezen uit een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet.

Dit alles maakt van Gezondheidshuis Stadshagen een eigen, unieke, warme en toegankelijke praktijk voor zowel de patiënten als de medewerkers.

"We kijken terug op een mooi ontwikkeltraject voor het realiseren van huisartspraktijk De Verbinding" zegt Edward Knol, huisarts Gezondheidshuis De Verbinding. "Vanaf het begin is in het ontwerp meegedacht over het aansluiten bij de naam en de kernwaarden van de praktijk: dichtbij, warm en persoonlijk.
Daarbij moest de uitvoering en uitstraling ook passen binnen het geheel van het Gezondheidshuis, met behoud van eigenheid en herkenbaarheid.
Dit alles vinden we goed terug in de gekozen natuurlijke materialen en warme kleurkeuzes, mooie belichting, persoonlijke accenten, en duidelijke verbinding tussen binnenwereld en buitenwereld.
Al met al een eigentijds mooi (en) passend design waar het vertrouwd “dokteren” is voor de patiënt en plezierig werken voor de medewerkers. Dank!"

Titia Papeleur

Interieurarchitect

titia papeleur zw

Betrokkenheid

Het was een mooie uitdaging om vanaf het ontstaan van het ontwerp tot de oplevering van onder andere de (prachtige) op maat gemaakte balie en het meubilair, bij het project betrokken te zijn en de warme toegankelijke sfeer in alle ruimtes te zien ontstaan. Dit alles met een mooi resultaat tot gevolg.

Het was een mooie uitdaging om vanaf het ontstaan van het ontwerp tot de oplevering van onder andere de (prachtige) op maat gemaakte balie en het meubilair, bij het project betrokken te zijn en de warme toegankelijke sfeer in alle ruimtes te zien ontstaan. Dit alles met een mooi resultaat tot gevolg.

Aanmelden nieuwsbrief