inspirerende inrichting

Designstudio

Rohde & Grahl beschikt over een eigen designstudio, waar ons team van interieurarchitecten dagelijks inspirerende en prettige werkomgevingen ontwerpt.

Designstudio

Rohde & Grahl beschikt over een eigen designstudio, waar ons team van interieurarchitecten dagelijks inspirerende en prettige werkomgevingen ontwerpt.

één team

Wat krijg je wanneer je een groep creatieve mensen samenstelt waarbinnen ieder zijn eigen achtergrond en specialisme heeft?
Dan ontstaat een team dat in staat is om ontwerpen te creëren zoals je zelf nooit hadden kunnen bedenken. Ontwerpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook zorgen voor een prettige werkomgeving waarbinnen iedereen zich thuis voelt en optimaal kan presteren.
Ons designteam kruipt in het DNA van onze klanten en achterhaalt wat zij nodig hebben om de dagelijkse taken goed tot uitvoering te kunnen brengen.

Dit is het team van de designstudio van Rohde & Grahl.

Ontwerpen en uitvoeren

Mede door de brede achtergrond van onze designers is de designstudio niet alleen gespecialiseerd in het maken van interieurontwerpen. In nauwe samenwerking met onze projectmanagers en sales afdeling houden zij zich binnen de projecten van Rohde & Grahl ook bezig met:

  • adviseren over kleur, materiaal en producten
  • het maken van 2D en 3D ontwerpen
  • het presenteren van inrichtingsvoorstellen op locatie
  • het geven van workshops om de wensen voor de nieuwe werkplek in kaart te brengen
  • advies over routing 
  • het maken van fotorealistische 3D visualisaties 

Kortom: met ons team van designers en architecten heeft Rohde & Grahl alles in huis om te ontwerpen én uit te voeren.

Kleuren

Virtual Reality

Wat is nu mooier dan alvast een kijkje te nemen in het toekomstige kantoor?

Onze studio biedt aansluitend op het ontwerpproces de mogelijkheid om over de drempel van jullie nieuwe werkplek te stappen, en de ruimte letterlijk van alle kanten te bekijken door middel van Virtual Reality. 

Met een VR bril op is dit digitale locatiebezoek een ware belevenis, waarna je precies weet wat je na de (her)inrichting kunt verwachten.

 

 

VR Bril

Verrassend veel mogelijkheden

Niet alleen de werkzaamheden van onze studio zijn divers, de aard van de projecten ook. Soms gaat het enkel om het intekenen van bureaus en stoelen, bij een ander project gaat het om het totaalontwerp, inclusief wanden, vloeren en verlichting, kortom: alles dat nodig is voor een verrassende en inspirerende werkomgeving.
Bij ieder project is het uitgangspunt om te adviseren vanuit kennis, expertise én creativiteit. Niet zelden wordt het initiële idee over hoe een nieuwe werkplek er uit moet gaan zien bijgesteld naar aanleiding van het advies van onze designers. Dit, omdat er meestal veel meer mogelijkheden zijn dan aanvankelijk wordt gedacht!

Ben je benieuwd hoe Rohde & Grahl jouw werkplek kan transformeren en optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag!

Design studio