inspirerende inrichting

working well

Rohde & Grahl staat voor staat voor werkgeluk.
‘Working Well’ in een inspirerende, stijlvolle en verantwoorde werkomgeving.‘

working well

Rohde & Grahl staat voor staat voor werkgeluk.
‘Working Well’ in een inspirerende, stijlvolle en verantwoorde werkomgeving.‘

working well

Ons doel is het creëren van een vitale, stijlvolle, inspirerende, en duurzame werkomgeving, die past bij jouw bedrijf en jouw mensen.
Een dynamische plek waar medewerkers graag komen, zich thuis voelen en comfortabel, effectief en vooral prettig presteren.
Met eigen producten die vervaardigd zijn op onze eigen productielocaties, aangevuld met die van zorgvuldig gekozen partners, realiseren wij die ‘working well’ werkomgeving.

Rohde & Grahl laat je graag kennis making met Human Based Working. Een unieke filosofie die het gedachtegoed van werkgeluk volledig omarmt, door de medewerker als persoon – met bijbehorende rollen en functies – altijd centraal te stellen. Zo ontstaat een omgeving waarin álle medewerkers het maximale uit zichzelf halen, in een setting die naadloos aansluit bij hun persoonlijke behoefte. Hierin gaat Rohde & Grahl een stap verder dan de populaire filosofie van Activity Based Working.

Vitaliteit

De zittende levensstijl van ons moderne leven heeft invloed op iedereen. Per dag zitten we zo’n 13 uur, vaak op dezelfde plek en in dezelfde houding, en dit heeft een negatief effect op onze gezondheid. Geen wonder dat veel werknemers klagen over rugpijn (72%), nekpijn (51%), en spanning in hun schouders (37%). Bovendien kunnen we niet productief en creatief zijn wanneer we constant op dezelfde plek zitten.

Met het juiste meubilair kun je mensen aanmoedigen om de hele kantoorruimte te benutten, in plaats van dag in dag uit op dezelfde plek te blijven zitten. Denk aan zit/sta tafels, uitnodigende relaxplekken of een beweeglijke bureaustoel zoals de Xilium. Kom in beweging en blijf fit en vitaal!

Banner Anim Def